BESTÄLL CATERING

Restaurang Gallerian erbjuder dig som privatperson eller företag möjligheten att beställa färdiglagad mat till olika händelser, såsom företagsfester, födelsedagar, studentavslutningar och mycket mer, i Ludvika.

Har du frågor om catering eller vår mat? Tveka inte att kontakta oss, vi har svar på dina frågor och hjälper dig hela vägen till ett riktigt lyckat event!

Kontakt Oss

 

Restaurang Gallerian

Storgatan 19, 771 30 Ludvika, Sweden

Tel: 0240 842 83

 Info@restauranggallerian.com

Kock och Personal

Under mina år som kock och restaurangägare har jag sett vad som fungerar och hittat receptet för en lyckad måltid. Nyckeln till framgång inom restaurangyrket handlar om att gå tillbaks till grunden och hitta den gemensamma nämnaren för all uppskattad matlagning. – Färska råvaror och genuint intresse för smakkombinationer. Detta är det mest grundläggande inom all framgångsrik kokkonst, och en kortfattad beskrivning av vårt koncept vid catering i Stockholm! Vi tar vid när du inte hinner, orkar eller vill, stå för planering och matlagning. Att komponera en meny för alla inbjudna gäster är en svår uppgift som kräver stor kännedom om råvaror och tillagning. Den som inte tidigare arbetat inom restaurangyrket, eller har ett mycket stort intresse för matlagning, kan ofta gå vilse i mängden exklusiva recept och grandiosa uppläggningsalternativ. Trots lättillgängliga recept och kunskap om de senaste trenderna inom mat, kan man glömma bort de möjligheter som finns i säsongens råvaror och naturliga smaker.

Passion för matlagning och catering i Ludvika

För oss är matlagning både en passion och ett yrke. Som kock måste man dock hålla sig uppdaterad och väga in en rad parametrar för att lyckas åstadkomma en förstklassig buffé, sittning, eller mingelsammankomst. Har du som kund några önskemål, eller har dina gäster behov av specialanpassad kost, är vi alltid öppna för att komponera nya rätter helt utifrån ert behov. Vi är inga festfixare av stora mått. Vi är hängivna kockar som brinner för gästernas helhetsupplevelse. Oavsett om du söker hjälp med en rik buffé för studentmottagning, landgångar till kaffet under en invigning, eller lättare plockmat under vernissage, kan vi erbjuda smakupplevelser och förstklassig service. Catering i Stockholm är vårt huvudsakliga arbetsområde och det som gör oss till vilka vi är.